ACL DirectPromo S.L.
Idioma: cat esp port eng | Mapa | Newsletter | RSS
> Inici | Avís legal

Avís legal

PROPIETAT
Aquest lloc Web, amb l'adreça www.acl-directpromo.com, és propietat d'ACL-DIRECTPROMO SL, societat inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tomo 26302, Folio 62, Sección General, Hoja 1011877, Inscripción 1ª i amb seu social a 08206 Sabadell, Passatge Teodor Llorente 53, CIF B60399318. La titularitat dels drets de la propietat intelectual de tots els continguts, inclosos els  recursos gràfics, textos,  fotografies, icones, codis, o aplicacions informàtiques, incluides en el lloc Web, l'ostenta i manté en tot moment ACL-DIRECTPROMO, SL  i, en tot cas, els autors, que han transmès els drets d'explotació comercial. ACL-DIRECTPROMO, SL es reserva el dret a exercitar les accions legals oportunes per a reparar els mals i perjudicis causats per qualsevol acte o acció que vulneri els drets de la propietat intelectual.

ACCÉS
L'accés a la Web és totalment gratuït com a mitjà de publicitat i servei de l'empresa; ACL-DIRECTPROMO, SL proporciona de forma confidencial, a cada dels seus clients un nom d'usuari i una contrasenya d'accés, única, personal i intransferible, sent condició necessària per accedira determinats serveis. L'usuari es compromet a preservar la confidencialidad de la seva contrasenya, podent sol·licitar la seva modificació en cas de pèrdua, coneixement per altres persones o qualsevol altre circumstància que impedeixi o dificulti el funcionament normal del seu accés.
ACL-DIRECTPROMO, SL  no asumeix ninguna responsabilitat davant dels eventuals mals i perjudicis produïts per averies telefòniques, interferències, desconnexions o qualsevol altra causa aliena al control mercantil.

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
De conformitat amb la normativa de Protecció de Dades Personals l'informem que les dades personals que vostè complimenti en els formularis del lloc Web seran incorporats en un fitxer automatitzat, la titularitat del qual correspon a ACL-DIRECTPROMO, SL. La finalitat d'aquest fitxer és la gestió de les sol·licituts d'informació a través de la nostra pàgina Web, així com la tramitació de promocions, notícies i activitats relacionades amb ACL-DIRECTPROMO, SL. L'informem també que podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant comunicació per escrit dirigida al domicili social d'ACL-DIRECTPROMO, SL (Sabadell), o mitjançant correu electrònic dirigit a acl@acl-directpromo.com.

atenció acl

902 100 165
contacte
Contacte Treballa

Newsletter

Informa't de les últimes notícies i subscriu-te al nostre Newsletter:
Àrea Client | Mapa | Newsletter | RSS | Avís legal
ACL Barcelona
Passatge Teodor Llorente, 53 - 08206 Sabadell - BARCELONA
Telf: 93 712 38 48
Fax: 93 727 41 66
Reconeguts pel Sistema de Gestió de la Calitat ISO 9001:2000
© 2008-2018 ACL Directpromo, SL.
Segueix-nos en: